A nokedli nálam mindig nagyon szélsőséges dolog volt, egyszer nagyon szuperül sikerült, máskor pedig nem. (Az okát a mai napig sem tudom ????)
Eddig valamiért csak rizslisztből készítettem, ma viszont kipróbáltam Schar lisztekkel és meg kell, hogy mondjam, számomra tökéletes lett ❤️

Hozzávalók:
- 1 kiskanál tápióka keményítő
- 2 tojás
- 1 kiskanál só
- 2 dl viz
Összekeverem a hozzávalókat, egy edénybe felteszem a vizet melegedni (amíg felmelegedett a víz, állt egy kicsit a tészta, így lett pont jó állaga).
Két részletben kiszaggatom a forró vízbe; amikor feljön a tetejére, várok 1-2 percet, közben átkeverem. Leszűröm, hideg vízzel leöblítettem és már kész is.
Tényleg nagyon finom!
Nálam mostantól ez "A NOKEDLI"????