TOP termékek

Szállítás csomagautomatába

Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés

Személyes átvétel Balassagyarmaton

Küldetésünk

Küldetésünk nem más mint az ételintoleranciában szenvedő embereken való segítség. Szeretnénk könnyebbé tenni napi életvitelüket az általunk forgalmazott mentes termékekkel.

Mint a cég vezetője tudom milyen nehéz mentes termékeket venni, sütni, főzni, ugyanis laktózérzékeny vagyok. De nem csak én, hanem családon belül és baráti körben is jelentkeznek az ételintolerancia (gluténérzékenység) problémák. Tudjuk, hogy nehéz ezzel együtt élni, nehéz mentes termékeket otthon sütni, főzni. Ezért választékunk között megtalálhatók a gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, cukormentes, bio és vegán temékek. Valamint blogunkban már kikísérletezett és bevált recepteket tárunk vásárlóink elé, ezzel is segítve egymást illetve azokat, kik most ismerkednek ezzel az életmóddal.

Fő célunk a minél nagyobb vevőkör elérése és minél szélesebb termékpaletta kialakítása az alapanyagoktól az útravaló finomságokig.

Folyamatosan kutatjuk a kis kézműves manufaktúrákat valamint a gyártókat, ezáltal növelve a kínálat szélességét.

De nem csak a vásárlókat keressünk, hanem viszonteladók jelentkezését is várjuk országszerte szeretettel! Ugyanis elindult nagykereskedelmi vonalunk, kedvező árakkal, kedvező feltételekkel, könnyed, gyors, rugalmas szállítási és fizetési móddal. 

Kérdés esetén elérhetők vagyunk az alábbi vonalakon: info@torokcsoki.hu vagy +36309128245

Üdvözlettel,

Laczó Zsolt (tulajdonos, ügyvezető)