TOP termékek

Viszonteladóknak

 

Legyen viszonteladói partnerünk!

 

Nincs más dolga, mint regisztálni cégét adószámal webáruházunkban melyet az alábbi linkre kattintva el is tud végezni: https://torokcsoki.hu/shop_reg.php?no_reg=0

(Az adószám nagyon fontos, az alapján ellenőrizzük, hogy valós cég regisztrált és csak ellenőrzés után hagyjuk jóvá a nagyker árakat! Ellenkező esetben érvénytelen a regisztráció.)

Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, így első kézből értesülhet az új termékekről, akciókról.

Jóváhagyást követően beállítjuk a nagykereskedelmi árakat, melyről értesítőt küldünk e-mail-ben és már rendelheti is termékeinket.

Nálunk nincs fiktív készlet, nincs olyan, hogy egy termékből akár 300db-ot is be tud rendelni. Minden termék adatlapján látható az aktuális készleten lévő mennyiség, amit garantáltan tudunk szállítani! Esetleg kevés a rendelhető mennyiség, sebaj, kollágánkal való egyeztetés után plusz megrendelést tudunk felvenni és pár nap alatt beszerezzük a kellő mennyiséget.

A szállítást rugalmasan kezeljük, legyen szó személyes átvételről, csomagpontra szállítás, házhozszállításról. Fizetés ahogy szimpatikus, webshopunkban azonnal bankkártyával, átutalással vagy utánvéttel a csomag átvételekor.

 

Kérdése van?

Itt elér minket: 

info@torokcsoki.hu 

+36309128245

Török Csokoládé Kft.